Informatie

Complimenten en klachten

Wanneer u tevreden bent over de praktijk en/of de behandeling dan horen we dat graag van u. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiƫnten, dus mocht u zelf patient willen worden of kent u iemand die op zoek is naar een tandarts dan houden wij ons van harte aanbevolen.

U bent natuurlijk ook welkom om ons te waarderen op een onafhankelijke vergelijkingssites zoals Independer.nl of Zorgkaartnederland.nl.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over een behandeling of de aan u verschafte informatie dan horen we dat natuurlijk ook graag van u. U kunt bellen of een afspraak voor een persoonlijk gesprek maken zodat we er samen uit kunnen komen. Indien wij samen niet tot een bevredigende oplossing komen dan kunt u advies inwinnen bij TIP, het tandheelkundig informatiepunt van de ANT (0900-20 250 12) en bij de Stichting Garantie Mondzorg (030 – 60 76 345).

Wijzigingen

Indien er iets verandert in uw persoonlijke gegevens dan horen we dit graag tijdig. Veranderingen in adresgegevens, telefoonnummer, e-mail of verzekeringsgegevens kunt u doorgeven via mail op info@vetendeponti.nl of telefonisch. Wanneer wij niet aanwezig zijn in de praktijk dan kunt u uiteraard altijd het antwoordapparaat inspreken.

Rekening via Fa Med

Indien wij beschikken over uw verzekeringsgegevens verstuurt Fa-med B.V. de rekening eerst naar u verzekeraar. Het deel wat vergoed wordt vanuit uw (aanvullende) verzekering hoeft u dus niet voor te schieten. Voor het resterende bedrag krijgt u van Fa Med een rekening thuisgestuurd. U heeft dan een termijn van 30 dagen om de rekening te voldoen. Indien u inhoudelijke vragen over de rekening heeft dan kunt u daarvoor het beste de praktijk bellen. Voor vragen over de afhandeling of het voldoen van de rekening kunt u contact opnemen met Fa Med 0900 0885 (voor dit informatienummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten) of contact via de website www.famed.nl Ook wanneer u niet in staat bent uw nota tijdig te betalen is het verstandig contact met Fa-med op te nemen.