BEHANDELINGEN

Kennismaking consult
U bent op zoek naar een tandarts en besluit naar onze praktijk te komen voor een eerste consult. Wij zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om uw klachten en wensen door te spreken. Vervolgens wordt er naar u wens een behandelplan opgesteld waarvoor u een geheel vrijblijvende begroting ontvangt.

Algemene tandheelkunde
Onder algemene tandheelkunde verstaan wij de periodieke controles, wij adviseren u twee maal per jaar uw gebit te laten controleren. Daarnaast valt het vullen van gaatjes en ook onder de algemene tandheelkunde.

Preventie
preventie-assistent en mondhygiënist: onze preventie assistenten zijn opgeleid om u te helpen bij het gezondhouden van u gebit (polijsten, verwijderen tandsteen, controleren gezondheid tandvlees…). Naast de preventie-assistente voert ook de mondhygiënist preventieve behandelingen uit, maar ook in het geval dat u gebit extra aandacht nodig heeft of er reeds problemen zijn ontstaan kan zij u helpen u gebit weer gezond te maken.

Orthodontie* (beugels)
Wij werken met de modernste technieken die uw gebit in relatief korte tijd kunnen verbeteren. Naast de esthetische kant van orthodontie vervult deze behandeling vaak ook een rol bij het verbeteren van de mondmechaniek. Zo kunnen op de lange termijn klachten worden voorkomen zoals…..

* Tandarts de Ponti heeft zich na haar studie algemene tandheelkunde toegelegd op orthodontie en kan dus beugels plaatsen. Zij is geen orthodontist maar een tandarts voor orthodontie.